De Boer: ‘Totale offday; nu weer met beide voetjes op de grond’

1214ajax-utrecht_deboer

Frank de Boer was na afloop van de beker-afstraffing tegen Vitesse (0-4) voor de camera van Fox Sports zichtbaar aangeslagen. “Een totale offday, van bijna iedereen. Het was niet meer te repareren in de tweede helft. Er waren er acht a negen rijp voor een wissel. Het was dik en dik verdiend voor Vitesse. Als je niet eens op het doel schiet, verdien je niet te winnen”, zo moest De Boer concluderen.

“Ik vind het vooral sneu voor onze keeper Boer, die door de spelers in de steek is gelaten. En voor de fans, die ons in heel 2014 zo gesteund hebben en nu weer met 35.000 fans aanwezig waren en ons bleven steunen. Het enige positieve is dat we nu weer met beide voetjes op de grond staan. We moeten ons nu gaan concentreren op de titel. Al had ik liever nog meegespeeld in de beker.”

Related posts

17 Comments

 1. ricardoafca410apd

  hele selectie weg gooien ergens in zandbak die 120 miljoen gebruiken voor nieuwe spelers dit winterstop wat een afstraffing

 2. jeroen81

  en dat is zacht uitgedrukt lijkt nergens op zo win je nog nie van fc emmen jongen jongen toch je verdoezelt een boel maar we zien met zijn allen dat dit niet goed gaat zo tegen Utrecht vondt ik et ook nie best maar goed dit is et beste ajax in tijden zeg jij ja frank maar ik heb mn twijvel dit zijzoen en overmars ziet ook niks die zit zo hoog op een bult centen dat ie zijn vererkijker nodig heeft die thuis ligt volgens mij telt ie z’n eigen bonnusen

 3. Iceman

  Frank had het voor deze wedstrijd over dat zijn team wel een stap verder was dan vorige seizoen. Maar beste Frank dit is drie stappen achteruit man je krijgt klappen in je eigenhuis schandalig echt triest

 4. Moosie

  Even voor alle kutsupporters en anderen die alleen maar naar een scorebord kijken en nu hun ploeg afvallen: Je kunt gewoon een offday hebben.Als je een keer flink op je flikker krijgt schudt je dat van af en gaat naar de volgende wedstrijd.Het is de fucking denneappel maar.En als je dan meteen begint te zeiken dat je hele elftal maar verkocht moet worden heb ik ook wel een idee.Pleur je seizoenskaart lekker in de prullenbak verkoop je Ajaxshirt en flikker lekker op.Ook ik heb me mateloos geschaamd vandaag vooral over de totale afwezigheid van bezieling in het elftal wat aan de wedstrijd begon.Het niet diep en snel willen opbouwen Denswill jongen jij wil niet bijtekenen ik zou je niet eens een contract aanbieden zolang je als jan de twijfelaar op het veld rondloopt.Het enige respect wat ik vandaag kon opbrengen was voor 410 de hele wedstrijd achter de ploeg gestaan de hele wedstrijd hun longen leeg gezongen en zelfs dat hielp niet.Tis niet anders Zondag tegen de kleine kakkerlakken weer een goed Ajax graag.

  1. AFCA my World

   Oke een offday mag,dat het een x niet wil lukken prima,maar dan toch wel met bezieling en passie en dat zie we al langere tijd niet,daarvoor komen we naar het stadion,geef ons eens iets waar we weer trots op kunnen zijn!

 5. rik2

  Frank de boer moet nu toch ook eens durven toegeven dat hijzelf de fout maakt om de boer, denswil, riedewald, viergever en Veltman op te stellen, zIj zijn echt te slecht voor de top die Ajax wil zijn,
  .daarbij de offday van el ghasi, Klaassen, v Rijn en kishna en de wedstrijd is gespeeld. Nul doelrijpe kansen zegt genoeg. Riedewald en denswil die vanaf de middellijn de bal terugspelen op een waardeloze de boer( waar Ajax meer voor betaald dan dat zE voor Vermeer hebben gekregen) geeft de onkunde en slechte spelinzicht genoeg weer. Als Ajax nog iets wil voorstellen dan zUllen er SPELERS bij moeten komen en geen kinderen

  1. Moosie

   Ik vind het nogal goedkoop om Riedewald hier de schuld van te geven gappie.Je kan zo een jong gassie toch niet afrekenen op een slechte wedstrijd.En veltman kan en heeft ook wel wedstrijden goed gespeeld.Als je kijkt naar spelers met ervaring erger ik me kapot aan Viergever die geen enige diepte heeft elke bal inlevert of terug speelt net als denswill die ik helemaal geen vooruitgang zie boeken.En hoe had je gezien dat frankie dat had moeten weten voor de wedstrijd.Hij geeft een aantal spelers die zwaar belast zijn rust en als de vervangers dan door het ijs zakken en dragende spelers die wel opgesteld zijn niet thuis geven zelfs klaasen dan hoedt het gewoon op zelfs als je Johan Cruijff almachtig zelf bent.

   1. AFCA my World

    Je ziet toch dat Veltman uit vorm is,dat Denswil en Viergever het niveau niet aankunnen is ook al bekend,probeer Tete en van de Hoorn eens!

   2. rik2

    Ik ben het gedeeltelijk met je eens vriend maar Frank de boer had moeten kunnen inschatten dat een verdediging/middenveld met riedewald, denswil, Veltman, de boer en viergever te slecht is Pm een gemotiveerd Vitesse te verslaan. Vitesse heeft de KNVB beker waarschijnlijk als enige manier om Europees voetbal te halen en komen met hun sterkste opstelling. Dan moet je kerels hebben en geen kinderen.
    Overigens vind ik Veltman alleen sterk als hij een tegenstander op kan wachten en face to face speelt, in de achtervolging heb ik hem zelden iets goed zien doen

 6. Toppertje

  Al eerder aangegeven dat er gewoon te weinig kwaliteit is. In wedstrijden waar de tegenstander druk zet gaan we iedere keer ten onder. Zwolle, Red Bull, F’noord(werd met geluk wel gewonnen) en nog een aantal. Het wordt dus tijd dat de verantwoordelijken eens inzien dat het geen off day of een incident is. Op de weg naar de top moet je doorselecteren. Spelers haken aan of vallen af. Een type als Veltman is een leuke voetballer maar zal nooit de verdediger worden die we in de topwedstrijden nodig hebben. Hij zou dus moeten afvallen en dat betekent plaatsmaken voor jeugd of als deze niet voorhanden is een goede speler kopen. Dat laatste is blijkbaar vloeken in de kerk maar breekt ons nu dus wel op. Als laatste zou de technische staf eens moeten kijken waarom het veldspel in de meeste wedstrijden zo slecht is en ploegen als Zwolle beter en leuker voetballen. Iedere keer achteraf komen met dat er verkeerde keuzes gemaakt worden en dat er slordig gespeeld werd zet vraagtekens bij de expertise en trainingsvormen van de oud spelers. Of is het toch weer het gebrek aan kwaliteit?

 7. Bolle Ron

  de Boer moet nu keihard ingrijpen en wie niet horen wil moet maar voelen en lekker op de tribune gaan zitten.

 8. paullus

  De boer moet eerst maar eens zelf in de spiegel kijken
  Elk jaar word het minder
  En van tikkie breed en terug
  Heeft iedereen wel gezien

 9. Mooi

  Frank met beide beentjes weer op de vloer maar !!! je houd geen beentjes meer over dat is al zo vaak gezegd nu in grijpen en aan pakken met die handel spoed .

Comments are closed.