Schone: ‘Overwintering in EL voelt als troostprijs, maar wel een prima troostprijs’

1210ajax-apoel_schone

Lasse Schone scoorde tegen APOEL twee keer. Der Deen liet na afloop weten tevreden te zijn met de plaatsing voor de laatste 32 van de Europa League. ‘Voor rust was het moeizaam. We kwamen er moeilijk doorheen. APOEL speelde anders dan verwacht en het was daarom zoeken. In de tweede helft speelden we het wel goed uit,’ aldus Schone voor de camera van de NOS.’Uiteindelijk is het een mooie avond geworden. Het voelt nu als een troostprijs, maar wel een prima troostprijs.’

Bron: NOS

Related posts

5 Comments

 1. afcajax14

  was gewoon het hoogst haalbare in deze groep. Vind dat ze het nog goed gedaan hebben in de wedstrijden tegen psg en barca. Alleen jammer dat we apoel uit gelijk speelde. Maar EL is gwn prima kijk naar wat voor teams daar in spelen. Worden ook mooie wedstrijden en nu maar hopen dat we gunstig loten en ver komen. In ieder geval een keer 3 nederlandse clubs die overwinteren.

  1. marvinww

   het is geen troostprijs ze moeten beseffen dat ze soms tegen een van de beste van de wereld spelen en daar zaten PSG en barca zeker bij maar ik snap wel dat ze hoger willen want natuurlijk moet het ooit gebeuren dat we overwinteren.

 2. coenie

  Vooraf hadden we deze stand gehoopt (of zelfs voorspeld) maar na 2x PSG overheerst idd het gevoel dat er dit jaar toch meer in had gezeten. Ook dit schrijven wij weer bij in “Het Grote Boek genaamd: Ervaring!” Conclusie: respect voor elke club, geen ontzag voor elke club!

Comments are closed.