De Boer: ‘ADO gaat lastiger worden dan PSG’

ado-ajax

Frank de Boer verwacht dat de competitiewedstrijd aanstaande zondag tegen ADO Den Haag lastiger gaat worden dan de Champions League-ontmoeting met Paris Saint-Germain. De Boer verwacht dat ADO de Ajacieden veel minder ruimte zal geven om te voetballen. “ADO wordt moeilijker dan PSG, we zullen in Den Haag niet zo veel ruimte krijgen als in Parijs. Tegen Paris Saint-Germain maakten we zelf te veel fouten, ze werden niet eens opgedrongen door de tegenstander”, blikt De Boer vooruit op zondagmiddag.
Bij winst is Ajax in ieder geval tot dinsdag koploper. Dan speelt de huidige lijstaanvoerder PSV tegen Feyenoord. “Dat is altijd leuk natuurlijk, zo wordt de druk op PSV nog groter”, pepert De Boer de concurrent in op zijn wekelijkse persconferentie.

Nick Viergever zal zondag in de basis staan als linksback. Hij vervangt Nicolai Boilesen, die dinsdagavond al vroeg uitviel en een vervelende knieblessure opliep. Vorig seizoen won Ajax in Den Haag met 0-4 door doelpunten van Davy Klaassen, Viktor Fischer, Ricardo van Rhijn en Bojan Krkic. Later in het seizoen eindigde de ontmoeting in de ArenA tussen de twee in een 3-2 zege voor Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

24 Comments

 1. rickert

  de fouten tegen PSG waren opzich toch wel te verklaren, als je met druk naar voren speelt, met spelers als Ibra, Cavani etc. die op de counter spelen zou ik de poep ook in zeven kleuren in mijn onderbroek hebben zitten, dat zie ik ado niet klaarspelen

 2. RonJ64

  Die Juffrouw Ooievaar kids een toontje lager laten zingen..Come On AJAX..Eat there heart out

 3. toonvs

  Logisch, PSG geloofde het wel waren toch geplaatst. ADO zal tot op bot gemotiveerd zijn en strijd leveren. Wat ze beter tegen mindere tegenstanders kunnen doen en dan de punten zien te halen.

 4. Iceman

  We gaan er voor Boys drie punten naar Amsterdam jammer ik kan niet kijken ik volg het wel via mijn tellie

 5. ferike

  Frank is in de war. En dat is ie niet vaak ! Ajax moet maar eens laten zien dat ze kerels zijn. Qua voetbal, mag ADO niet eens in de schaduw staan van onze jongens. Het zal draaien om de mentaliteit van onze jonge Goden.

   1. frenkynairo

    Met Andersen in de basis gaan we sowieso verliezen , zogenaamd groot talent die jongen loopt maar wat aan te kloten verlies tegen psg is ook aan hem te danken. Alleen maar tempo uit t spel halen ziekenhuisbal op boillisen, en geeft de 1 – 0 weg . ZET MAAR WEER TRUG NAAR JONG AJAX!!!!!!!!!!!!

    1. LevenslangAjaxfan

     Ik denk jij toch echt even naar de specsavers moet of aan je blinde geleide hond betere uitleg moet vragen. Kortom, ik ben het dus totaal oneens met je.

 6. LevenslangAjaxfan

  Dat hij maar wat loopt aan te kloten is onZin, zogenaamd groot talent is onzin, geeft de 1-0 weg is onzin. Oftewel, je hele bijdrage is onzin.

   1. frenkynairo

    Als hij de 1 0 volgens jou niet heb weggegeven ben jij tog echt de gene die een bril nodig heb. Enige wat niet klopte is dat we zoude verliezen want we gaan sowieso Winne met 1 3

    1. frenkynairo

     Of je kijkt de wedstrijden op. Teletekst. Fking teletekst supporter. Gericht op levenslang detentieman

     1. LevenslangAjaxfan

      Jongen, niet elk balverlies is een fout zoals jij die Andersen aanrekent. Die bal van Zimling, dat was een fout ja.
      Enne …… Ik denk dat ik een flink stukkie vaker een stadion van binnen heb gezien dan jij voorlopig zal halen gijs goochem. Altijd dat gelul over teletekst. Dat is een teken van zwakte in en discussie.

     2. LevenslangAjaxfan

      En verder geef je maar commentaar op 1 van de 3 genoemde zaken. Ben blijk dat je het dus voor het merendeel eens bent met me.

     3. frenkynairo

      Ten eerste hoe kan jij weten hoe vaak ik in de arena ben geweest ten tweede ben t oneens met alles wat jij zegt

Comments are closed.