Driessen: ‘Van der Hoorn is een miskoop’

vdhoorn

Valentijn Driessen, chef sport Telegraaf, is van mening dat Mike van der Hoorn als miskoop kan worden bestempeld. De verdediger liet zich volgens Driessen te makkelijk misleiden door Zlatan Ibrahimovic tijdens het duel tussen Paris Saint-Germain en Ajax.

‘Als je anderhalf jaar lang dag in dag uit met topverdedigers werkt als Frank de Boer en Jaap Stam dan heeft hij nog maar weinig stappen gemaakt. Als je ziet hoe hij bij de tweede goal het duel aangaat met Zlatan dan heb ik mijn vraagtekens. Hij probeerde de inzet niet te blokkeren maar ging juist een stap opzij, zo leek het wel. Deze speler kan Ajax bestempelen als miskoop’, aldus Driessen. Overigens was Van der Hoorn zelf wel tevreden over zijn optreden en ziet hij nog steeds vooruitgang in zijn spel.

Bron: De Telegraaf

Related posts

41 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Bullshit…
  Zlatan is buiten categorie.
  Vd Hoorn speelde prima.
  Niemand speelt een wedstrijd foutloos.
  Indd hij gaf Zlatan iets teveel ruimte, maar ben je dan meteen een miskoop?
  De complete centrumverdediging van NL is slechter dan vd Hoorn.
  Deze jongen komt er wel. Hij wordt steeds beter let maar op!!

  1. Anti sigi

   Ja idd dat negatiefe onzin gelul veltman doet het laatste tijd ook slecht en nl verdediging is idd gwn slecht

     1. AFCAoostNL

      Dat vind jij mischien vind het respectloos over iemand die in de laatste kampioenschappen toch wel belangrijke doelpunten maakte op momenten waar je het soms ook niet verwachte en je zo toch maar weer kampioen werd.. 😉

 2. Flyer

  Vd hoorn groeit en word een hele goede speler voor Ajax. Wat een on genuanceerde uitspraak voor een journalist, denk dat ie zelf ook snel op de reserve bank zit….

 3. LevenslangAjaxfan

  De ruimte tussen vd Hoorn en Zlatan en daarna tussen de hand van Cillessen en de paal wat in beide gevallen nog geen 20 cm. Dat lukt dus zelfs Zlatan niet zo makkelijk een tweede keer.

  1. gianni_ajax

   Op het moment van schieten wel, maar daarvoor toen ibra de bal aangespeeld kreeg was hij niet dicht genoeg bij zijn man.

  2. gianni_ajax

   Op het moment van schieten wel, maar daarvoor toen ibra de bal aangespeeld kreeg was hij niet dicht genoeg bij zijn man.

 4. War

  Nee, dan Veltman, in de topwedstrijden veroorzaakt hij pingels of krijgt rood of beiden, vd Hoorn is beter, maar krijgt geen kans, vanuit Jupilervoetbal zo tegen Zlatan, ik geef het je te doen. Driessen moet zijn kop houden nu 010 een keer iets
  belangrijks gewonnen heeft, weet meneer het weer beter.

 5. Coachluuk

  Ik heb niet heel veel vertrouwen in. Ik denk niet dat Mike het niveau van ajax ooit aan zal kunnen. Maar ik zou ook niet zo iemand op kunnen noemen die het wel zou kunnen.

 6. Emilio4Ajax

  Van de Hoorn was heer en meester in de lucht… foutje bedankt, maar dr waren dr meer die inde fout gingen voorafgaande aan de goal van Zlatan…hmm zou het wat zijn om Veltman voor van der Hoorn en Denswil te positioneren?? ;)))

 7. Sazzz

  sorry, dat geldt toch ook dan voor Denswil en Veltman? en zij hebben nog veel meer kansen in het eerste gehad dan Vd Hoorn

 8. Kevke87

  het is niet de fout van Hoorn geweest. denswil stond gewoon te slapen, ongelooflijk dat niemand dat ziet. kijk maar terug.

  1. ssjtien

   YO KEVKE87 ik ben het met je eens. ik kon helaas de wedstrijd niet zien dus ik keek net de goals en het eerste wat me opviel is dat het helemaal vd hoorn zijn fout niet was. en idd ziet niemand dat. het is zo duidelijk zijn fout niet waar was denswil.

   1. AFCAoostNL

    Eens en zo is hij door z’n debuut in de cl vorig jaar gebracht en door topspitsen afgemaakt en dat heeft de toongezet voor sommige supporters hier. Je ziet dat hij groeit en beter is geworden en speelt zelfverzekerder. Of ik ben blind !)

 9. Jari1995

  Laat vd Hoorn maar spelen tegen Utrecht uit. Dan gaat hij het waar maken, zou prachtig zijn!

 10. Green

  Hele defensie is er nog niet, maar dat is ik met de rest op het veld alleen valt het daar niet zo op..het heeft even tijd nodig tot de juiste man op de juiste plek staat…

  1. Velibor

   Cillesen had die move van Zlatan ook niet verwacht en niemand van ons niveau denk ik ,dat zijn gewoon van die briljante impulsieve ingevingen van geweldig goeie voetballers en is volgens mij ook niet te verdedigen.

 11. AFCAoostNL

  Dat is die commentator die de halve wedstrijd uit z’n nek zwetst wat niet eens over voetbal gaat. En ook over het algemeen altijd negatief is, na een kwartier gaat geluid uit irritant is dat…

  1. Basl

   Lol, andere Driessen…de Driessen waar jij het over hebt (Leo) is inderdaad ook al de reden waarom ik fox maar weer weggedaan heb en gewoon weer kaartjes koop 🙂

    1. AFCAoostNL

     Ik heb een seizoenskaart en Fox voor de uitwedstrijden die ik niet kan gaan, engels en duits voetbal en natuurlijk de concurrentie…het liefst kijk ik 24/7 voetbal en soms dus zonder geluid 🙂

 12. f-side64

  die driessen moet zijn poffertjes porum ff dimme zijn beroep kan zelf een kind nog wel doen en ik vermoed dat hij 1 fan is van pusvee

Comments are closed.