Bied mee op unieke Ajax-items en steun de sporters met een handicap

fondsgehandicapten

Iedereen moet de kans krijgen om te voetballen. Maar als je gehandicapt bent, kun je niet bij elke sportvereniging terecht. Daarom is het belangrijk dat we geld inzamelen zodat iedereen een plek op het veld krijgt. Tot en met het einde van dit jaar stellen Fonds Gehandicaptensport, Ajax en Aegon daarom alles in het werk om geld op te halen en om aandacht te vragen voor de sporters met een handicap.

Online veiling
Naast een foto-actie, waarbij Ajax-fans hun eigen portretfoto in de selectiefoto kunnen plaatsen, worden via www.als1team.nl online veilingen georganiseerd. In de voorgaande veilingperiodes werden bijvoorbeeld het 30e kampioensshirt en een ritje met de spelersbus van Ajax geveild. De laatste veilingperiode loopt van 22 november tot en met 2 december. Deze keer gaan o.a. de aanvoerdersband van Niklas Moisander en gedragen uitshirts onder de hamer.

Met onder meer de opbrengsten uit deze veiling kunnen inmiddels al 10 voetbalteams met gehandicapte kinderen een jaar lang voetballen.

Klik HIER om naar de veiling te gaan

Related posts

3 Comments

Comments are closed.