There are no ads, please add some


‘Nieuwe Messi’ Munir El Haddadi opnieuw in verband gebracht met Ajax, maar opnieuw ‘Nee’

1109Haddadi

Afgelopen zomer deed Marc Overmars al een poging om het Spaanse toptalent Munir El Haddadi te huren van FC Barcelona maar ving toen bot. El Haddadi, die de zware last draagt ‘de nieuwe Messi’ genoemd te worden, maakt dit seizoen indruk bij Barcelona, komt veel aan spelen toe en debuteerde zelfs als Spaans international. De negentienjarige aanvaller heeft doordat Luis Suarez inmiddels speelgerechtigd is, minder kans op speelminuten gekregen en dus doemen de geruchten weer op dat Ajax pogingen gaat wagen het talent in de winterstop naar Amsterdam te halen. Marc Overmars zou volgens het Spaanse Sport al opnieuw naar Barcelona gebeld hebben maar anderen melden al dat hij dan wederom ‘nee’ te horen krijgt of heeft gekregen.

Barcelona blijft geen heil zien in een uitleenperiode van El Haddadi. De clubleiding wil de ontwikkeling van de negentienjarige aanvaller van dichtbij evalueren, ook al lijkt het elftal van Barcelona B nu het hoogst haalbare voor de tiener. Volgens Luis Enrique zal El Haddadi middels trainingen zonder meer aan het eerste elftal verbonden blijven. In het weekeinde zal de aanvaller voornamelijk voor Barcelona B uitkomen, uitzonderingen daargelaten. Een tijdelijk vertrek van de Spaans international. behoort niet tot de mogelijkheden.

Bron: o.a. Voetbalzone

Zie ook eerdere bericht:
11-09-2014: ‘Ajax stuitte op onwil van Barcelona in jacht op aanvallend toptalent’

Gerelateerde posts

7 reacties

  1. mano

    Leuk hoor zo’n jonge in huis te hebben maar Het zou dan om een half jaar gaan. Wat schiet je daar mee op? Hij zal ons niet aan de titel in de europa league helpen.

Reageren is niet mogelijk.