De Boer laakt mening Raiola: ‘Kishna al klaar? Dan bedoelt hij waarschijnlijk over drie jaar’

1125psg-ajax_kishna_vdwiel

Zaakwaarnemer Mino Raiola liet dinsdag tegenover Italiaanse media weten dat zijn cliënt Ricardo Kishna al klaar is voor de top van de Serie A. Na een goed debuut vorig seizoen in de hoofdmacht van Ajax zakte Kishna ver terug. Afgelopen weekend tegen Heerenveen liet hij eindelijk weer eens iets zien van zijn klasse. Frank de Boer laat in een reactie tegenover de NOS weten de conclusie van Raiola dan ook wat voorbarig te vinden. “Dan bedoelt hij waarschijnlijk over drie jaar”, was het veelzeggende antwoord van De Boer.

Kishna tekende pas onlangs een nieuw contract bij Ajax tot het einde van het seizoen 2015/16. Het kostte flink wat tijd om Raiola en Kishna zover te krijgen, dat de aanvaller verlengde. Toen al dreigde de Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer om het talent te laten vertrekken uit Amsterdam.

Related posts

8 Comments

 1. ajax023

  Hij raiola ziet alweer Dollar tekens. kisha heeft inderdaad nog paar jaar te gaan voordat hij mee kan draaien in de top. Denk ook niet dat de series A dan een goede stap is. Nu nog ff lekker bij ajax blijven om beter te worden!

 2. upto5

  Kunnen we in de toekomst de spelers die graag met deze man zaken doen niet weren bij Ajax? Door deze man zijn die jonge jongens met hele andere dingen bezig dan voetbal. Ze denken vaak alleen nog maar aan geld, of aan de grote clubs waar hun droom 9 van de 10 keer toch niet uit komt. Ze belanden op de bank en je hoort of ziet ze zelden terug.

 3. Flyer

  Het getuigd eigenlijk van een lak aan zelfvertrouwen. Als je bang bent dat je de komende 2 seizoenen niet groeit in je basis niveau dan kan je beter weg gaan en snel geld ophalen op de titel talent. Als je gelooft in jezelf en laat zien bij ajax dat je over uitzonderlijke kwaliteiten bezit dan word je beloond met een mooie transfer en sta je nog opgesteld ook In een zwaardere competitie

 4. mano

  het is toch ook een clown ook he die raiola. Volgens mij kun je nog beter zaken doen met peter r de vries, dan heb je tenminste nog een alibi

Comments are closed.