Van der Wiel betreurt blessure Boilesen

1125psg-ajax_boilesen1

Gregory van der Wiel was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat Nicolai Boilesen al na negen minuten het veld moest ruimen in de wedstrijd tegen Paris Saint -Germain. De oud-Ajacied zette een sliding in op de bal maar raakte daarbij Boilesen vol op de knie.

‘Ik had totaal niet de intentie om hem te raken maar door het gladde veld gleed ik door. Nadat de verzorging hem had behandeld,en bleek dat hij niet verder kon,had ik het besef dat het wel ernstig kon zijn want ik had namelijk niet het gevoel dat hij niet verder kon spelen. Voor Nicolai is dit erg jammer  want hij is een goede vriend van mij’.

Van der Wiel erkende dat het positiespel van Ajax beter was. “Maar wij zijn effectiever én winnen. In de Champions League gaat het om details. Je kunt goed voetballen, maar uiteindelijk moet je scoren. Dat leren we hier en ik denk dat je die stappen maakt in het buitenland”, aldus Van der Wiel.

Bron: NOS

Related posts

12 Comments

 1. Sazzz

  je weet toch wel wanneer je iemand vol raakt? hij komt in met gestrekt been en noppen vooruit! dat ie voor de bal gaat, en die ook raakt, is totaal niet meer relevant. slappe reactie van hem

  1. timkloppers

   had donkerrood moeten zijn. en zlatan ook. waarschijnlijk zijn dit soort clubs met geld van oliesjeiks bevoorrecht.

 2. timkloppers

  Madrid, chelsea en city ook. sinds dat psg en monaco ( beide frankrijk) een geldschieter hebben is het net alsof platini eveneens frans de oogkleppen opheeft. hij is nu net de blatter van de uefa

  1. timkloppers

   ik pleit voor aansturing fifa en uefa. ervaren mensen. hoog gevoetbald. afkomst uit een voetballand zonder geldcultuur. en persoon moet fbi gescreend worden want we willen geen blatters. een bv hitzfeld figuur of een klinsmann of een van praag figuur.

 3. pietprecies

  Echt een Gore hond die Greg, en dan nog beweren dat hij dacht dat hij hem amper raakte, was gewoon een smerige overtreding die rood waard was maarja, de UEFA maffia had een jong scheidsrechtertje uit Slovenië aangesteld want die kan de steekpenning centjes goed gebruiken om een oogje dicht te knijpen.

Comments are closed.