Massale opzeggingen bij Ziggo na sponsordeal Ajax blijven uit

Het aantal opzeggingen bij de kabelbedrijven UPC en Ziggo na het bekend worden van de sponsordeal met Ajax is zeer klein, zo meldt Ziggo-woordvoerder Martijn Jonker tegenover Totaal TV. Op sociale media ontstond gisteren ophef onder voetbalsupporters van onder andere psv en feyenoord nadat bekend werd dat Ziggo concurrent Ajax gaat sponsoren.

Volgens Jonker had het kabelbedrijf de commotie onder voetbalsupporters buiten Amsterdam al ingecalculeerd: “Voetbal is emotie. Dus hadden we felle opmerkingen verwacht. Maar Ziggo ziet in deze sponsorovereenkomst vooral twee Nederlandse bedrijven die elkaar optimaal aanvullen.”

Volgens de woordvoerder was er, in tegenstelling wat op Social Media gemeld werd, geen extra drukte op de klantenservice. “Het was een reguliere drukte waarbij niet meer aanmeldingen of opzeggingen dan normaal plaatsvonden.”

Overigens hebbende supporters die wel hun Ziggo abonnement op gaan zeggen vanwege de band met Ajax geluk dat Unilever niet de nieuwe sponsor is geworden. Dan was er namelijk nauwelijks nog iets te eten in huis te halen geweest voor deze kortzichtigen!

Bron: Totaaltv.nl

Related posts

20 Comments

 1. Gero77

  Eerst schreeuwen en roeptoeteren maar de helft is afgehaakt omdat je een opzeg brief of e-mail moet schrijven maar die helft KAN helemaal niet schrijven…..

 2. Gero77

  Het mooiste is nog dat die droeftoeters overstappen naar kpn….. Founder/mede investeerder van de arena….. Wie speelt daar toch z’n thuis wedstrijden….. ?!?

 3. tothefuture

  Wat sneu blijft is praten over kortzichtigen en zelf vol blijven houden in het noemen van Feijenoord en PSV met kleine letters. De pot verwijt de ketel he :-))

  1. Moosie

   En als je ze dan kakkerlakken en gloeilampen noemt mag dat wel?
   Ik rij ook geen opel en heb liever geen phillips moet kunnen toch ?

    1. SteffanAFCA

     Ik heb alles van Samsung, puur omdat het een beter merk is dan Philips, dus heb ik liever geen Philips, is dat ook kortzichtig?

    2. Moosie

     doe ik ook niet.Ik rijd geen opel omdat het kutauto’s zijn en ik heb liever geen phillips omdat ik joods ben en anton phillips over de rug van joodse mensen geld verdiende in de tweede wereldoorlog oh en het geintje met Rijkaard jaren 80.Ik ben een Ajax supporter met een goed geheugen, moet kunnen toch?

 4. Sjapie

  Het idee is toch wel geinig dat al die kakkerlakjes straks meebetalen aan de selectie van Ajax. Prachtig dit

 5. kjeldajax31

  “Selctie van ajax” dat geld gaat gewoon naar de bankrekening van Marc Die gaat geen spelers kopen.

 6. ajacied078

  laat de prijzen voor internet en bellen maar wat goedkoper worden ipv druk te maken over 1 of 2 gloeilampkakkerlakken die willen opzeggen

Comments are closed.