Jonk bezocht familie Ødegaard in Noorwegen; binnenkort bezoek aan Amsterdam

Wim Jonk heeft het 15-jarige Noorse toptalent Martin Ødegaard en zijn familie onlangs zelf opgezocht in Noorwegen, zo meldt het het Noorse VG vandaag. Sinds het bezoek van Jonk staat Ajax in contact met de vader van de inmiddels Noorse international. Mede met de persoonlijke aandacht hoopt de club internationale topclubs af te troeven.

Ødegaard heeft tot nu toe alleen Real Madrid bezocht. Ajax hoopt hem te kunnen verleiden voor een bezoek aan Amsterdam de komende weken, mogelijk bij het thuisduel in de Champions League tegen APOEL om hem daar te kunnen overtuigen dat een overgang naar Ajax het beste is voor zijn ontwikkeling,

Bron: VG

Related posts

24 Comments

  1. bezemsteel

   Jij hebt stront in je ogen, deze jongen heeft potentie om bij bij de wereldtop te komen

   1. tothefuture

    Sommigen zien gewoon bepaalde bewegingen totaal niet van die jongen. Als je er oog voor hebt zie je de klasse er van afdruipen. Gelukkig zien velen van ons dat wel.

     1. SteffanAFCA

      Alweer haha, nu zal die het vast niet toegeven dat andere account heeft ook een ban volgensmij

     2. afca1960

      Zeik nou niet zo, jij bent eigenlijk degene die t ergst is hier, eigen spelers afzeiken en vooral andere mensen.

  2. SteffanAFCA

   Andersen word steeds beter, begin van het seizoen was het echt drama, maar gaat nu toch de goede kant op! Zelfs ik geef het toe haha

  3. Emilio4Ajax

   Laat je eerst maar eens goed informeren, you tube en google enzo…. En als je dan toch niets te zeggen hebt zeg dan niets inplaats van het zinloze reageren op iets waar je geen weet of verstand van hebt alleen maar om op de lijt van de reacties te komen staan…;)))

  1. Emilio4Ajax

   Ben het helemaal met je eens, maar heb je een Nederlandse jongen van deze leeftijd met deze kwaliteiten gezien?? Dacht het niet en als het dan toch zo is ff delen met de rest aub… ;)))

 1. Emilio4Ajax

  Misschien wel off topic, maar als de scouting goed zou funktioneren zouden ze hem twee jaar geleden al gescout moeten hebben… ;)))

Comments are closed.