Ajax Vrouwen verslaan Club Brugge: 0-3

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond overtuigend gewonnen op bezoek bij de vrouwen van Club Brugge. Door twee doelpunten van Bakker en eentje van Van den Heiligenberg wonnen de dames met 0-3. Volgende week vrijdag wacht de Ajax Vrouwen een thuiswedstrijd tegen psv.

Opstelling Ajax: Du Ry, Van der Most, Hoogendijk, Delleman, Hogewoning, Middag (58. Zeeman), Van Lunteren, Van den Bighelaar, Pieëte (70. De Ridder), Bakker, Van den Heiligenberg

Stand BeNe League
1. Standard Luik 8-21
2. Ajax 9-21
3. FC Twente 8-19
4. psv/FC Eindhoven 8-14
5. ADO Den Haag 9-14
6. Anderlecht 8-13
7. Club Brugge 8-12
8. Telstar VVNH 8-12
9. Lierse SK 8-9
10. sc Heerenveen 9-9
11. PEC Zwolle 8-7
12. AA Gent 8-6
13. OH Leuven 9-0

Bron: Ajax.nl

Related posts

23 Comments

 1. SteffanAFCA

  Laat nu maar een BeNe league komen voor de mannen, leverd een stuk meer geld op qua sponsering en televisie geld zonder al die kleine clubjes.

     1. tothefuture

      Op de Ipad regelmatig traag laden van de topics. Soms er eerst helemaal uit en dan weer terug naar de topics

     2. SteffanAFCA

      Vooral foutmeldingen bij het openen van de app, of bij het plaatsen van een reactie die ik dan opnieuw kan gaan typen haha verder werkt het prima!

     3. SteffanAFCA

      Nog een vraag over dat “nieuwe disign” is zeker vooralsnog alleen bij Ipad & Iphone enzo? Want geen update gehad voor mn Android

     4. dijkdijkdijk

      Voor Android zijn we het nieuwe design ook aan het implementeren. Met een beetje geluk kan de goede oude Sint het nog bij je afleveren.

 2. jacq64

  De dames staan weer prima 2e inmiddels, heel mooi.

  Wat ik (iphone) af en toe heb is een kleinigheidje, bij nieuws verversen komen dan eerst oude berichten van en dag oud ofzo, en bij opnieuw verversen gaat het goed. Absoluut geen drama, maar ik dacht ik geef het ff door als we toch bezig zijn.

  1. dijkdijkdijk

   Ha Jacq, gebeurt dit nadat je de app opent middels een push of op een andere manier? Als we weten na welke handelingen het exact gebeurt, wordt het makkelijker het probleem te verhelpen.

   1. tothefuture

    Bij mij ook. Als je ververst terwijl je gewoon op app bent kan het zomaar gebeuren. Ook als je de app gewoon opent.

Comments are closed.