Zivkovic op dreef bij winnend Jong Ajax tegen FC Oss (Incl. foto’s!)

Jong Ajax heeft het uitduel in de Jupiler League tegen FC Oss ruim gewonnen. In het Frans Heesen Stadion in Oss werd het 1-4. Grote man aan Ajax-zijde was Richairo Zivkovic, hij scoorde drie van de vier treffers. Stefano Denswil was via een mooie vrije trap maker van de 3e Ajax-goal.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website: www.AjaxFanzone.NL

1107fcoss-jongajax1Stefano Denswil

1107fcoss-jongajax2
Richairo Zivkovic heeft de 0-1 gescoord

1107fcoss-jongajax3
Elton Acolatse in duel met FC Oss speler Fatih Kamaci

1107fcoss-jongajax4
Richairo Zivkovic heeft de 0-2 gescoord

1107fcoss-jongajax5
Ricardo Kishna

FC Oss-Jong Ajax 1-4 (0-2)
2. Zivkovic 0-1
14. ZIvkovic 0-2
57. Denswil 0-3
63. Opoku 1-3
68. Zivkovic 1-4

Opstelling FC Oss: Koopmans; Piqué, Stuij van den Herik, Jansen, Monteiro; Van den Ouweland, Opoku, Kamaci (60. Jansen); Bakx, Van Veen, Mathieu (60. Snijders).

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Ligeon, Tete, Denswil, Owusu (46. Van Koesveld); Noordhoff, Bazoer, Bakker (85. El Hasnaoui); Acolatse, Zivkovic (77. Hendriks), Kishna

Related posts

21 Comments

  1. SteffanAFCA

   Hij was al los, alleen langdurig geschorst haha, maar ach, met frank speelt ie pas over 5jaar in ajax1!

   1. antonajax

    Waarom ben jij steeds zo aan het provoceren met je reacties. Ben je een vermomde kakkerlak ofzo….

    1. SteffanAFCA

     Ik zeg wat ik denk/vind, ga ik niet veranderen voor een paar mensen die de realiteit niet willen zien en nog in sprookjes geloven. Je kan overigens gewoon door scrollen.

 1. bezemsteel

  Ik verwacht/hoop na de winter, exit sigthorson, milik basis, zivkovic wissel maar wel genoeg speeltijd. Dan komen de doelpunten denk ik vanzelf

 2. johnie stalker

  Heeft iemand het nummer van Frank? Kan ik hem ff bellen om hem er op te wijzen dat er een leuk spelertje op het complex rondloopt.

  1. SteffanAFCA

   Ja hij traint ook elke dag met een leuk pools spitsje, maar hij wilt niet toegeven dat meneer Sigthorsson een miskoop van hem is, ja hij wou hem hebben dus van hem.

   1. AFCAoostNL

    Hij heeft hele belangrijke doelpunten gemaakt waardoor we mede ook door hem toch maar weer een paar x kampioen zijn geworden, hij past niet in het ajaxsysteem oke. Maar beetje respect mag ook wel…

Comments are closed.