Sponsordeal Ajax met Ziggo zorgt voor beroering bij supporters

Ziggo kondigde vrijdag aan de komende jaren de nieuwe hoofdsponsor van Ajax te zijn. Dit nieuws riep direct een stroom van reacties op bij zowel Ajax-supporters als ook bij die van andere clubs, zo leert een rondje langs de sociale media.

Reacties als “Waar kan ik opzeggen?”, “Ziggo hoofdsponsor van 020? Ik zeg massaal opzeggen”, “Einde contract gauw opzeggen. Ik wil geen banden met 020”. Klanten van Ziggo die fan zijn van een club als Feyenoord of FC Utrecht vinden het blijkbaar vervelend dat ze indirect meebetalen aan de sponsoring van Ajax. Na enige tijd schrok de webcare van Ziggo wakker, om op iedere negatieve reactie te antwoorden: ‘We hopen dat je vooral onze dienstverlenging waardeert’. Het is natuurlijk maar de vraag of het echt zo’n vaart loopt. Heel veel alternatieven zijn er verder ook niet. UPC en Ziggo is namelijk bijna één bedrijf. Ach wat een calimero-gedrag; de kleutertjes mogen blij zijn dat Haribo niet de hoofdsponser van Ajax is geworden. Dan hadden ze geen snoepjes meer gekregen!

Omgekeerd hopen Ajax-supporters op korting bij het afsluiten van een Ziggo-abbonement. Want het is natuurlijk allemaal wel leuk en aardig dat Ziggo de club gaat sponsoren, maar een beetje korting in de eigen portemonnee is nooit weg!

Bron: o.a. Twitter

Related posts

37 Comments

 1. Indojood

  Ach, die zielige reacties waren er ook toen we van TDK naar ABN AMRO gingen. Uiteindelijk waren de opzeggingen minimaal. Gewoon even laten uithijgen op alle sociale media zodat deze losers weer hun frustraties hebben kunnen uiten en daarna weer in hun mandjes stiekem de mooiste en beste van NL bewonderen.

  1. Indojood

   Het blijft trouwens schitterend om te zien hoeveel emotie onze mooie club teweeg brengt. Ze haten ons meer dan dat ze van hun eigen club houden.

 2. Velibor

  Tss,nooit bij stilgestaan eigenlijk ,misschien naïef van me maar drinken die lui dan ook geen Heineken of zo? Das toch wel heel ver gezocht?

 3. Nielsz.AFCA

  Hahaha wat een kleuters , niemand ziet toch dat je ziggo heb als je er al mee zit dat wij ziggo als sponsor hebben. Mensen die voor ajax zijn en net een nieuwe opel hebben en zagen dat opel sponsor werd van feyenooit gaan dan toch ook niet meteen hun auto inruilen.
  Kinderlijk gedrag van die amateurtjes

 4. suske

  wees blij dat rtl geen sponsor word…. hebben die jankers niks om naar te kijken…….. het gaat toch om je club!! je kijkt naar je club en je staat achter je club…… je bent de hoofdsponsor slechts dankbaar of kijk en supporter je die ook 😉

 5. Macky

  Ik zal mijn Philips tv en mijn Opel auto maar wegdoen dan als Ajacied wat een lossers die zo denken

 6. tothefuture

  Niet om het een of ander, maar velen hier kunnen er omgekeerd ook wat van hoor. Bijvoorbeeld de naam Feijenoord niet noemen of nooit vliegen via Rotterdam airport. Met je kinderen niet naar Blijdorp gaan. Dus zo gek is het niet, hier zitten ook voldoende Calimero’s.

 7. jacq64

  Ligt dat aan mij, als je toch niet wilt reageren krijg je dat textveldje niet meer uit beeld. Geen cancel of zo.

 8. Jari1995

  Je rijdt in een Opel met muziek uit je Philipsinstallatie opweg naar Health City waar je 3 keer in de week sport. Vorig jaar was dat nog bij Basic Fit. Je hebt net getankt bij de Texaco want je tank was leeg. Zoveel geld heb je niet meer want via de ING app zie je, op je Samsung Galaxy S5 met Telfort als provider, dat de energiemaatschappij Essent de maandelijkse betaling heeft gedaan. Moraal van dit verhaal: Wat een gezeik om niks zeg! Debielen.

 9. EvdB

  Als seizoenkaarthouder wil ik korting
  Voorstel: gratis Ziggo on semand voor Ajax uitwedstrijden.
  Wie stemt voor ?

 10. barkes88afca

  Een Feyenoorder belt Ziggo om zijn abbonement op te zeggen. “De wachtijd bedraagt 20 minuten.” zegt de dame van Ziggo. “Dat is vast geen probleem toch? U wacht al 15 jaar!!!

Comments are closed.