De Boer waakt voor onderschatting van ‘Barcelona van Leeuwarden’

Ajax wil na overwinningen op Go Ahead Eagles (3-1) en FC Dordrecht (4-0) ook SC Cambuur aan de zegekar binden: ”Met de interlandperiode die aanbreekt zou dat heerlijk zijn”, aldus Frank de Boer in de persconferentie vanochtend in aanloop naar het duel in Leeuwarden.

De Boer waarschuwt voor onderschatting. “Cambuur speelt heel onbevangen, aanvallend en met druk op de tegenstander. Het is leuk voetbal om te zien en er zit een goede voetbalgedachte achter. Complimenten voor Cambuur hoe de ploeg er momenteel voorstaat. Ik denk dat we hetzelfde kunnen verwachten zoals wij Barcelona hebben aangevallen. Dat doet Cambuur ook, zeker thuis. We weten wat ons te wachten staat.”

De Boer is ook lovend over zijn Friese collega Henk de Jong, die de club zichzelf laat overstijgen. ‘Hij straalt veel plezier en passie uit voor de club Cambuur. Ik denk dat hij zijn team laat spelen zoals dat het beste uit de voeten komt.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

4 Comments

  1. AFCA my World

    Hij snapt het,nu de spelers nog hopelijk treden ze net zo op als tegen Barca (zal wel niet,want ze denken er vaak te makkelijk over)en kunnen ze laten zien dat ervoor de titel gestreden moet worden!

Comments are closed.