Barcelona met Suarez maar waarschijnlijk zonder Iniesta naar Amsterdam

Het ziet er naar uit dat Andrés Iniesta de tweede ontmoeting met Ajax in de Champions League op woensdagavond 5 november aan zich voorbij moet laten gaan. De middenvelder moest in de met 3-1 verloren Clásico van afgelopen zaterdag na zeventig minuten geblesseerd van het veld vanwege een kuitblessure. de voortgang van het herstel moet uitwijzen hoelang de Spanjaard er uit ligt, zo meldt Barca op haar website.

Barcelona kan tegen Ajax wel beschikken over Luis Suarez. De ex-Ajacied maakte tegen Real Madrid zijn rentree op het voetbalveld na zijn schorsing van 4 maanden vanwege het WK-bijtincident.

Bron: FCBarcelona.com

Related posts

11 Comments

  1. Iceman

   Haha, het maakt niet uit met wie Barca naar Amsterdam komt wij worden toch weer overklast ze hebben betere spelers individuele kwaliteiten en die hebben wij niet

   1. AFCA my World

    Dat zie jij een stuk beter,Bobin komt van een andere planeet waar ze nog in sprookjes geloven!

 1. 020 king of 010

  Ajax hoort alleen in de champions league als het een team heeft die op elkaar ingespeeld is en niet om daar op de markt te lopen om te kijken welke Ajax speler weer naar een beter betaalde voetbalclub te gaan ! Tijd dat overmars is gaat nadenken dat er supporters zijn die naar Ajax willen kijken en niet naar pec zwolle die het beter doet dan Ajax ! Wakker worden !!! Tijd om Ajax weer te laten voetballen !!

Comments are closed.