Prijsvraag Welke Ajacieden zijn dit? Win een Ajax sweater!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen rondom thuiswedstrijd van Ajax een prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal bij de Eredivisiewedstrijd Ajax – Go Ahead van zaterdagavond. Nogmaal is de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Maar deze keer zijn het TWEE Ajacieden! Denk jij het te weten? Dan kun je onderstaande Ajax Sweater Hooded Away winnen!

App-gebruikers: Bekijk de foto op onze website: www.AjaxFanzone.NLVoor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

1025prijsvraag_goahead
Wie zijn de Ajacieden op bovenstaande foto?!

 

Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens PLUS DE GEWENSTE MAAT UITSLUITEND via deze link.

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met woensdag 29 oktober  a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op donderdag 30 oktober zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

 


1026ajax_sweaterhoodedaway
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nlBoud’s-inn voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Related posts