Gametalk Ajax – Go Ahead Eagles: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee

Vandaag om 20:45 uur speelt Ajax de thuiswedstrijd in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount  en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

2510HenkVeen


Related posts

11 Comments

 1. En Un Momento Dado

  Ik verwacht de zoveelste wanvertoning. Go Ahead komt voor, maar toch een kleine overwinning voor Ajax. Als ze tenminste een beetje gas geven, anders een bloedeloos gelijkspel.

 2. -THE BULLDOG-

  Nee hoor, Ajax heeft wat goed te maken na Barcelona uit. Niet kwa uitslag, maar wel kwa passie en vechtlust. Ajax wint met ruime cijfers. Ze willen iets laten zien denk ik…

 3. tomik17

  boilesen, denswil, veltman, van rhijn

  andersen, riedewald, schone

  kishna, milik, ek gazhi

  beste opstelling

  1. SteffanAFCA

   kishna zit niet bij de selectie, Milik & Denswil spelen wel voor Sigthorsson en Moisander

 4. renszo

  Misschien is dit, op Boilesen na voor mij wel de meest ideale opstelling.
  Al zou ik zivkovic ook graag zien spelen. Ik hoop dat ze het laten zien want ik heb vertrouwen dat deze gasten beter presteren dan, Moisander serero en sigi.

 5. Bertus02

  Iets goed te maken? Dan wordt het tijd dat die oogjes eens open gaan en dat ze echt eens gaan voetballen.

   1. AFCA my World

    Behalve hup P$V ben ik het wel met je eens,alleen het eerste kwartier was nog om aan te zien,daarna vielen ze weer terug in hun oude gewoonte,volgende week maar het hele elftal wisselen voor de A1, misschien dat die passie tonen, drama weer vandaag!

Comments are closed.