De Boer passeert Moisander, Boilesen aanvoerder

Niklas Moisander zal vanavond tegen Go Ahead Eagles op de bank beginnen. Frank de Boer heeft hiertoe besloten nadat Moisander al enkele weken matige wedstrijden speelt. Stefano Denswil neemt zijn plek in en daardoor zal Nicolai Boilesen vanavond de aanvoerdersband dragen. Frank de Boer lijkt met deze zet al verder te kijken, aangezien Moisander zijn contract niet wil verlengen en dus eventueel in de winterstop al mag vertrekken. Waarschijnlijk start Denswil ook dinsdag in het bekerduel tegen Urk in de basis.

Bron: De Telegraaf

Related posts

24 Comments

  1. Wintor

   Als ik Frankie was zou ik ook eens een keer het hele team vervangen door jonkies gewoon voor 1 wedstrijd en dan kijken hoe het gaat

    1. Wintor

     Ik zie met dit team geen vooruitgang dus ben benieuwd wat jij zou doen. Marc overmars die koopt toch niemand, dus suc6

 1. -THE BULLDOG-

  Oei oei oei…. Frank is voort vrij duidelijk. Eerst wordt Kishna uit de selectie gelaten en nu wordt Moisander zn band afgepakt en mag op de bank beginnen. Als je dus niet presteert kun je gaan zitten. In principe goede zaak. Weet je meteen waar je staat bij Ajax. Alleen snap ik dan Sigthorsson niet en waarom Boilesen de band krijgt? (eerder Klaassen of Shøne zou ik zeggen). Maar zou Guus Hiddink ook ballen hebben en Robben de band moeten geven en Huntelaar de eerste spits maken?

  1. kluivert

   Eens met de suggestie klaassen of evt cillisen aanvoerder ipv jongetje boilesen. Schone zijn contract loopt ook af daarom geen aanvoerder denk ik. Maar als we slecht spelende jongens op de bank zetten hoort schone en sigthorson daar obv afgelopen woensdag ook bij. Meten met twee maten

   1. AFCA my World

    Klaassen is nog te jong voor de band,zou hem ook liever bij Cillissen om de arm zien,sjeune heeft af en toe zijn dag niet,maar Sigi heeft het al jaren niet!

 2. ruben464

  Sigi heeft een belangrijk doelpunt gemaakt tegen twente. Maar mist heel veel 100% kansen helaas. En milik is goed bezig. Zet ze allebij vanaf minuut 1 naast elkaar. Wie weet

 3. bob-p

  Boilesen aanvoerder? hou op hoor, doe dan klaassen, dat is meer een leider. Moisander eruit is goed, nu sigi nog en ergens een plek voor riedewald!

 4. S4ndrr

  Boilesen zit al lang bij de groep. Heeft genoeg meegemaakt en misschien staat hij wel juist heel sterk zijn mannetje daarin. Hoe kunnen wij op afstand bepalen of hij aanvoerderswaardig is?

 5. dannyafca

  Boilessen aanvoerder, grap van de week!!!! Schöne, klaassen, cilessen geen aanvoerder?

Comments are closed.