De Boer: ‘Beste 28 minuten van Ajax van het seizoen gezien’ (Incl. video)

Frank de Boer kon na afloop van de gewoonnen wedstrijd (3-1) tegen Go Ahead niet tevreden zijn over de gehele wedstrijd van zijn ploeg. De Boer legde uit dat hij gemengde gevoelens had overgehouden aan het duel. “Ik heb de beste 28 minuten van het seizoen gezien, de eerste helft. Maar na die eerste goal speelden we onszelf een beetje uit de wedstrijd. Dat was jammer, want we speelden daarvoor erg goed, vond ik. Je moet dan eigenlijk met drie, vier goals afstand nemen”, aldus De Boer voor de camera’s van zowel Fox Sports als de NOS.

“Na die 1-1 zag je een soort angst, twijfel komen en die mooie acties waren ineens verdwenen”, zo zag ook De Boer. Volgens de trainer was de reden van de terugval de jonge leeftijd van zijn elftal dat volgens hem nog moet leren om te gaan met tegenslagen.

App-gebruikers: bekijk de video op onze site: www.ajaxfanzone.nl

Bron: NOS

Related posts

11 Comments

 1. afcajax14

  Nu van de 28 minuten 90 minuten maken en iedereen is tevreden. Het gaat in ieder geval de goede kant op!!

 2. aliajax

  In ieder geval n gretige ploeg gezien, te gehaast in de afwerking, maar hier kunnen we mee verder.

 3. ferike

  Een spits heeft vertrouwen nodig, als hij dat krijgt, komen de doelpunten vanzelf. Sigi heeft een paar jaar de tijd gekregen, en het niet waargemaakt, of in ieder geval niet voldoende. Nu moet Milik de kans krijgen, en het vertrouwen. Als hij de rest van het seizoen in de spits mag staan, scoort hij er zeker 15. Geef hem dat vertrouwen en hij zal je terug betalen….

  1. Velibor

   Volgens mij ook je ziet die gast er echt voor gaan tenminste en een al erg volwassen speler voor zen leeftijd.

 4. skel

  De boer ziet alleen tegen Jos/watergraafmeer en Go Ahead een goed Ajax en veel fans zijn alweer tevreden. Wake up. Dit Ajax heeft ieder jaar aan routine en kwaliteit ingeleverd en dit jaar krijgen we de rekening…

Comments are closed.