There are no ads, please add some


Ajax handelt snel na aanstaand vertrek Vermeer en haalt Diederik Boer

Kenneth Vermeer zal maandag medisch gekeurd worden bij feyenoord en wanneer er geen problemen aan het licht komen, zet hij zijn handtekening onder een vierjarig contract in De Kuip. Het is inmiddels al duidelijk wie Vermeer op zal gaan volgen bij Ajax: Ajax maakt op de website van de club melding van de komst van Diederik Boer.

De 33-jarige Boer wordt al wekenlang genoemd bij Ajax, maar zijn transfer was afhankelijk van een vertrek van Vermeer. Nu de stand-in van Jasper Cillessen naar Rotterdam verkast, is er dus ruimte voor Boer bij Ajax. Hij tekent een contract voor drie jaar. PEC hoopt nog een vervanger te kunnen strikken.

Boer keept al zijn gehele loopbaan voor PEC, dat de routinier de stap naar de Nederlandse recordkampioen gunt. Boer speelde 296 competitiewedstrijden voor de club uit Overijssel en won in de afgelopen maanden de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal, door twee keer te winnen van zijn nieuwe werkgever Ajax.

Tekst: Voetbalzone

Gerelateerde posts