There are no ads, please add some


Ajax moet na plotseling vertrek Blind snel schakelen op transfermarkt

Ajax heeft nog ruim twee dagen de tijd om een vervanger te strikken voor Daley Blind. De Amsterdammers verkochten de sterkhouder vrijdagavond laat aan Manchester United voor een bedrag van achttien miljoen euro.

Hoewel de betaalde transfersom wordt gezien als de absolute hoofdprijs, had het moment bijna niet slechter kunnen zijn voor een transfer. Op maandag 1 september om 23.59 uur sluit de transfermarkt namelijk, waardoor Ajax niet veel tijd meer heeft om een vervanger te halen voor Blind. Dat die vervanger er zal komen, lijkt zo goed als zeker.

De kans is zelfs groot dat Ajax de selectie met het geld van Blind op meerdere posities gaat versterken. Zo meldt De Telegraaf dat ook de komst van sc Heerenveen-talent Daley Sinkgraven, een aanvallende middenvelder, wel eens snel zou kunnen worden afgerond.

Gerelateerde posts