‘Van der Sar in Manchester: geruchtenmachine Blind draait op volle toeren’

Edwin van der Sar was volgens diverse Engelse media dinsdag in Manchester aanwezig op trainingscomplex Carrington van Manchester United. Kwam de directeur van Ajax simpelweg een kijkje nemen bij de club waar hij als speler grote successen vierde, of was hij in Manchester om een transfer te bespreken? De media weten wel waarom Van der Sar in Engeland was: om te onderhandelen over Daley Blind.

Normaal gesproken is Marc Overmars degene die bij transfers de onderhandelingen voert namens Ajax, maar door de goede banden van Van der Sar bij Manchester United zou Ajax er dit keer voor geopteerd hebben om Van der Sar te sturen. Even na de melding dat de Ajax-directeur in Manchester was, werd de zoekterm ‘Van der Sar’ in Engeland al trending topic op Twitter.

Zaakwaarnemer Rob Jansen van Blind liet eerder op dinsdag nog weten geen contact te hebben gehad met de club van manager Louis van Gaal. “Op dit moment heeft Manchester United nog geen contact gezocht met mij of met Ajax”, zei Jansen tegen talkSPORT. Ajax heeft een prijskaartje van circa twintig miljoen euro om de nek van Blind gehangen.

Related posts