Ook Fiorentina kotst El Hamdaoui uit: ‘Terugkeer naar Nederland uitgesloten’

Mounir El Hamdaoui heeft zijn laatste wedstrijd in dienst van Fiorentina waarschijnlijk achter de rug. Zijn management hoopt voor 1 september een permanente oplossing te vinden, zo laat makelaar Sigi Lens weten in gesprek met Tuttomercatoweb.com. “We werken aan een geschikte oplossing voor Mounir. We zijn alert, maar er speelt niets concreets”.

El Hamdaoui verruilde Ajax medio 2012 voor Fiorentina, maar wist in de Serie A niet te overtuigen. In 603 minuten, verspreid over negentien wedstrijden, kwam hij drie keer tot scoren. Afgelopen jaargang speelde El Hamdaoui op huurbasis voor Malaga. In La Liga maakte hij eveneens drie treffers. Dat was een hattrick tegen Rayo Vallecano, zijn eerste duel als basisspeler. Daarna kon hij ook in Spanje niet meer imponeren.

Related posts