De Boer: ‘Wij richten ons niet alleen op Eto’o’

In de zoektocht naar een centrumaanvaller concentreert Ajax zich niet alleen op Samuel Eto’o. ”We richten ons natuurlijk ook op andere spitsen”, vertelde trainer Frank de Boer vrijdag na de training van zijn ploeg.

Ajax wil Eto’o graag toevoegen aan de selectie. De 33-jarige aanvaller heeft een voorstel van de landskampioen in beraad. De transfervrije aanvaller heeft ook de aandacht getrokken van Liverpool, Internazionale, AS Roma en Everton.

”Ik kan niet in zijn hoofd kijken”, vertelde De Boer. ”Maar ik kan me voorstellen dat een club als Liverpool interessant is. Wij hebben ook andere opties.” Ajax speurt nog naar een centrumspits omdat Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic nog onervaren zijn. Kolbeinn Sigthorsson wil zijn loopbaan graag in het buitenland voortzetten.

Tekst: NuSport

Related posts