De Boer: ‘Sneu dat Vermeer zondag weer op de bank zit, dat begrijp ik ook wel’

Ajax won in de eerste speelronde met 4-1 van Vitesse, maar Kenneth Vermeer werd gekozen tot man van de wedstrijd. De doelman blonk uit met een aantal geweldige reddingen en dus was het de vraag of Frank de Boer hem niet zou moeten laten staan voor de wedstrijd met AZ. Dat doet de coach niet: zondag zal Jasper Cillessen gewoon weer onder de lat staan, zo werd vrijdag bekend.

Cillessen maakte maandag speelminuten bij Jong Ajax en is nu weer klaar voor het echte werk. “Degene die het vorig seizoen en op het WK heel goed gedaan heeft, krijgt nu de voorrang”, zei De Boer volgens Voetbal International op de persconferentie. “Jasper heeft nu een klein streepje voor, maar hij moet het wel goed blijven doen. Ik beschik over twee fantastische keepers, maar sneu voor Kenneth is het zeker. Dat begrijp ik ook wel. Hij moet het Jasper gewoon moeilijk blijven maken.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts