Derksen: ‘Vermeer zou een fantastische keeper voor FC Twente zijn’

Johan Derksen denkt dat FC Twente erover na moet gaan denken om een nieuwe doelman binnen te hengelen en daarbij raadt de voormalig speler Kenneth Vermeer aan. Momenteel staat Nick Marsman onder de lat bij de Tukkers.

Tijdens de voorbereiding ging Marsman de concurrentiestrijd aan met Sonny Stevens. Uiteindelijk koos trainer Alfred Schreuder voor Marsman, die ook vorig seizoen het doel verdedigde. Tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen SC Cambuur (1-1) ging Marsman echter niet bij ieder moment vrijuit.

Derksen denkt dat FC Twente moet overwegen om Vermeer binnen te halen, die bij Ajax zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan Jasper Cillessen. “Kenneth Vermeer zou een fantastische keeper voor FC Twente zijn”, aldus Derksen in gesprek met Voetbal International. Tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse (4-1) was de doelverdediger met fraaie reddingen zeer belangrijk voor zijn club.

Tekst: Soccernews

Related posts