Cillessen: ‘Als het aan mij ligt speel ik zondag alweer tegen AZ’

Jasper Cillessen maakte zijn eerste minuten van het seizoen bij Jong Ajax tegen Telstar. Een herhaling van zetten, want de keeper speelde vorig jaar ook zijn eerste wedstrijd van het seizoen in de Jupiler League tegen Telstar. Toch was het vreemd, omdat hij een maand geleden nog een halve finale van het wereldkampioenschap speelde.

“Ik heb de knop snel kunnen omzetten. Wie de tegenstander is maakt dan niet uit. Het was zelfs wel grappig dat ik wederom tegen Telstar mocht openen”, aldus Cillessen tegenover FOX Sports. Hij was tevreden over zijn spel. “Ik moet gewoon de ballen tegen houden. Het ging naar behoren, ondanks een aantal kleine momentjes.”

Kenneth Vermeer speelde de afgelopen weken in het eerste van Ajax, doordat Cillessen laat terug was na het WK. Zondag wacht Ajax het volgende competitieduel bij AZ. “Ik hoop dat ik dan alweer bij het eerste mag spelen. Dat is in ieder geval mijn bedoeling, maar het is uiteindelijk de beslissing van de trainer.”

Tekst: Soccernews

Related posts