Van der Heijden werd niet benaderd voor terugkeer: ‘Het is rustig’

Ajax versterkte zich tijdens de zomerse transferperiode met Nick Viergever. De centrale verdediger maakte de overstap van AZ naar Ajax. Jan-Arie van der Heijden, die op dezelfde positie uit de voeten kan als Viergever, werd naar eigen zeggen niet benaderd door de landskampioen van Nederland.

“Nee, dat is vaker aan me gevraagd”, antwoordt de speler van Vitesse wanneer De Telegraaf hem vraagt of hij ook benaderd is om terug te keren naar Amsterdam. De mandekker, die nog een contract heeft voor een jaar in Arnhem, hoorde tot op heden weinig.

“Rondom mij is het rustig, maar ik heb nog een contract voor een jaar”, zo besloot de mandekker zijn relaas. Tussen 2007 en 2011 kwam Van der Heijden uit voor Ajax. Die club liet de speler op 18 augustus 2011 naar Vitesse vertrekken nadat hij te licht was bevonden.

Tekst: Soccernews

Related posts