Doe op 12 oktober mee met de Ajax Foundation Run!

Zoals Ajax onlangs al bekendmaakte organiseert de club dit najaar een gloednieuw hardloopevenement. De eerste editie van de Ajax Foundation Run wordt gehouden op zondag 12 oktober 2014. Naast de afstanden 5 en 10 kilometer worden er ook een speciale KidsRun en een BusinessRun georganiseerd. Daarnaast is het ook voor rolstoelgebruikers mogelijk om deel te nemen. Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven.

De start van de Ajax Foundation Run is aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA. De finish is in de ArenA. Tal van Ajax-prominenten hebben hun deelname inmiddels al toegezegd. Alle netto opbrengsten van dit evenement komen volledig ten goede aan de projecten van de Ajax Foundation.

Via de website van de Ajax Foundation Run is het mogelijk om je in te schrijven voor een van de verschillende afstanden. Daarnaast vind je hier alle informatie over het evenement.

Tekst: Ajax.nl

Related posts