Richard Witschge: ‘Ajax weer kampioen maar zonder Blind’

Richard Witschge heeft alle vertrouwen in een vijfde opeenvolgende landstitel voor Ajax. De oud-voetballer blikt in gesprek met Helden Online vooruit op het nieuwe Eredivisie-seizoen.

“Het wordt weer Ajax”, reageert de voormalig Ajacied op de vraag welke club kampioen van Nederland gaat worden. “Vijf keer op rij is zeker mogelijk. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PEC Zwolle zag ik geen kampioensploeg, maar ik denk dat Frank de Boer het wel weer op orde krijgt en met die jongens gaat presteren.”

Ajax zal nog wel een teleurstelling te verwerken krijgen voor het einde van de transferperiode, denkt Witschge. “Ik denk dat Daley Blind binnenkort vertrekt. Ik heb zo’n gevoel… Hij is uit zichzelf eerder begonnen met trainen. Ik denk dat hij dat heeft gedaan omdat er iets speelt voor hem.”

Tekst: Soccernews

Related posts