Bonevacia: ‘Een club als Ajax staat heel goed op je cv natuurlijk’

Roly Bonevacia is zeer dankbaar voor het feit dat hij in het verleden heeft mogen spelen in de jeugdopleiding van Ajax. De middenvelder heeft naar eigen zeggen namelijk een goede basis kunnen opbouwen bij Ajax.

Onlangs ondertekende Bonevacia een contract bij Wellington Phoenix, een club uit Nieuw-Zeeland die graag leert van Ajax. “Vooral de manier hoe Ajax spelers opleidt, is natuurlijk van hoog niveau. Alle spelers die van Ajax komen, hebben een heel goede basis waar alles inzit”, sprak de middenvelder zich uit in gesprek met Ajax Showtime.

Zijn verleden bij Ajax is dan wellicht ook de reden dat de middenvelder een contract kon ondertekenen bij de club uit Nieuw-Zeeland. “Een club als Ajax staat heel goed op je cv natuurlijk”, zo besloot Bonevacia zijn relaas.

Tekst: Soccernews

Related posts