Daily Mail gelooft nog in gevoelige overstap van Guidetti naar Ajax

John Guidetti deed zaterdagavond nog mee tegen Olympiacos en benutte in de strafschoppenreeks een penalty, maar hoeft niet te rekenen op een doorbraak bij Manchester City. Manuel Pellegrini heeft simpelweg teveel topspitsen in zijn selectie zitten en staat dan ook open voor een vertrek van Guidetti, die volgens de Daily Mail terug kan keren naar Nederland. De tabloid heeft begrepen dat feyenoord, maar ook Ajax belangstelling heeft voor de Zweed.

Guidetti werd vorige maand door Fotboll Direkt al in verband gebracht met Ajax, en ook met psv, maar het leek bij een eenmalig gerucht te blijven. De Daily Mail ziet de aanvaller echter nog steeds naar Amsterdam vertrekken. Ajax heeft met Arek Milik en Richairo Zivkovic al twee nieuwe spitsen aangetrokken, maar wil nog een extra aanvaller halen als Kolbeinn Sigthórsson vertrekt. De IJslander staat in de belangstelling van onder meer Queens Park Rangers.

Manchester City zou bereid zijn om de spits, die nog een contract heeft tot medio 2015, te verkopen. In dat geval moeten de geïnteresseerde clubs echter wel bereid zijn om circa vijf miljoen euro te betalen.

Tekst: Voetbalzone

Related posts