Selectie voor duel met PEC om Johan Cruijff Schaal, Zivkovic, Dijks en Riedewald vallen af

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle om de Johan Cruijff Schaal XIX. De Ajax-trainer moet het in de eerste officiële wedstrijd van 2014-2015 nog stellen zonder de WK-gangers Jasper Cillessen, Joël Veltman en Daley Blind.

In de 18-koppige selectie neemt Peter Leeuwenburgh de rol van tweede doelman (achter Kenneth Vermeer) op zich. Ook Kenny Tete heeft een plek in de wedstrijdselectie bemachtigd.

Ricardo van Rhijn is geblesseerd en dus niet inzetbaar. Hetzelfde geldt voor Viktor Fischer. Thulani Serero sloot een korte periode van blessureleed afgelopen week af. De Zuid-Afrikaanse middenvelder trainde weer met de groep mee en is tijdig fit voor het treffen met bekerwinnaar PEC Zwolle. Richairo Zivkovic, Jaïro Riedewald en Mitchell Dijks behoren tot de afvallers voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. PEC Zwolle-Ajax wordt zondag vanaf 18:00 uur in de Amsterdam ArenA gespeeld.

De wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle (om de JCS XIX):
Kenneth Vermeer, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Lerin Duarte, Kolbeinn Sigthórsson, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Kenny Tete, Stefano Denswil, Thulani Serero, Nick Viergever, Ruben Ligeon, Peter Leeuwenburgh

Tekst: Ajax.nl

Related posts