‘Milik kan een succes worden bij Ajax’

Het huwelijk tussen Ajax en Arkadiusz Milik kan weleens een succesverhaal worden. Dat denk Johan Voskamp, aanvaller van Sparta Rotterdam en in het verleden actief in Polen. In zijn periode bij Slask Wroclaw kwam Voskamp de kersverse Ajacied tegen in de Poolse competitie.

Ajax nam Milik onlangs op huurbasis over van Bayer Leverkusen. Mocht de Pool bevallen, dan heeft Ajax de optie om hem definitief naar Nederland te halen. “Milik is heel goed aan de bal”, vertelt Voskamp tegenover het Algemeen Dagblad. “Ook is hij technisch vaardig en heeft hij een mooi linkerbeen. Daar doet hij bijna alles mee.”

Voskamp is ervan overtuigd dat de twintigjarige Milik hoge ogen kan gooien in de vaderlandse hoofdstad. “Hij kan een succes worden in Amsterdam, al zijn de verwachtingen daar natuurlijk altijd erg hoog als het op spitsen aankomt.”

Tekst: Soccernews

Related posts