Ajax in gesprek met mogelijke nieuwe hoofdsponsor: ‘Gaat goede kant op’

Ajax is er nog altijd niet in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Aegon, de huidige hoofdsponsor, beëindigt de samenwerking met de kampioen van Nederland per 1 januari 2015.

Duidelijk is inmiddels dat Ajax lijkt te gaan voor een gokbedrijf. De regering maakte eerder deze maand bekend dat het legaal wordt om op sport te gokken, waardoor clubs nu ook gesponsord mogen worden door bedrijven als Unibet. Dat Aegon eerder zijn contract met slechts een half jaar verlengde lijkt een teken aan de wand.

Ajax-directeur Edwin van der Sar is al volop in gesprek met een mogelijke nieuwe hoofdsponsor. Die gesprekken gaan de goede kant op. Aegon helpt ons enorm met deze verlenging, omdat wij meer tijd nodig hebben. Nu kunnen wij met vertrouwen en met de nodige rust verder. En het contract is natuurlijk niet voor niks met slechts een halfjaar verlengd…”, aldus de voormalig topkeeper in gesprek met Panorama.

Tekst: Soccernews

Related posts