Ajax en QPR dicht bij akkoord over Sigthórsson

Ajax en Queens Park Rangers lijken binnen afzienbare tijd een deal te sluiten over Kolbeinn Sigthórsson. Dat meldt directeur voetbalzaken van Ajax Marc Overmars. Zelf moet de spits dan nog wel een akkoord bereiken met de Premier League-club.

“Ik heb enkele goede gesprekken met QPR gehad over Kolbeinn. Wat de transfersom betreft zitten we dicht bij elkaar. Maar het is natuurlijk ook belangrijk wat de speler zelf wil”, zegt Overmars tegen Voetbal International.

Overmars ziet QPR als een goede club voor de IJslander. “Kijk maar hoe het Wilfried Bony vergaat in de Premier League. Die ging naar Swansea City en staat na één seizoen al in de belangstelling van de Engelse topclubs.”

Queens Park Rangers promoveerde afgelopen seizoen naar de Premier League door in de play-offs te winnen van Derby County. Ajax kocht deze zomer al aanvallers Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic. Toch zal Ajax waarschijnlijk nog een aanvaller aantrekken bij een vertrek van Sigthórsson.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts