‘FC Barcelona vergeet Blind en gaat voor Vermaelen’

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat FC Barcelona niet meer gaat voor Daley Blind. De club wil zich nu namelijk graag versterken met Arsenal-verdediger Thomas Vermaelen, terwijl eerder al de veelzijdige Jérémy Mathieu werd aangetrokken.

El Mundo Deportivo heeft naar buiten gebracht dat Barcelona de verdediging wil versterken met Vermaelen. De voormalig Ajax-speler krijgt de voorkeur boven Blind, Jan Vertonghen en Mats Hummels. Niet iedereen binnen de club staat achter de komst van de eerstgenoemde speler, terwijl de laatste twee spelers te duur zijn.

Naar verluidt mag Vermaelen voor een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro de overstap maken van Engeland naar Barcelona. De Rode Duivel heeft bij Arsenal een contract dat volgende zomer afloopt. Tussen 2003 en 2009 kwam Vermaelen in actie voor Ajax.

Tekst: Soccernews.nl

Related posts