De Boer: ‘De concurrentie is erg groot, het is aan hem om beter te worden’

Frank de Boer hoopt dat Lesly de Sa zich doorontwikkelt bij Go Ahead Eagles. De multifunctionele vleugelspeler vertrekt op huurbasis naar Deventer, zo werd donderdag bekend. Bij Ajax bleek geen plek voor de 21-jarige aanvaller.

“Lesly is nu 21 jaar en het is belangrijk dat hij wedstrijden speelt. Bij Ajax is de concurrentie erg groot”, weet de oefenmeester. Wij hebben hem vorige week verteld dat het beter is als hij verhuurd wordt aan een club waar de kans op veel speelminuten groter is.”

“Het is nu aan Lesly om zich in Deventer verder te ontwikkelen en als een betere speler terug te komen bij Ajax”, besluit De Boer, die donderdag ook besloot Anwar El Ghazi naar de A-selectie te halen. Het talent maakte veel indruk tijdens de voorbereiding en profiteert van het vertrek van De Sa.

Tekst: Soccernews

Related posts