Zivkovic corrigeert zichzelf: ‘Mijn focus ligt helemaal op Ajax’

Richairo Zivkovic vertrok deze zomer van FC Groningen naar Ajax. Met een driejarig contract op zak gaat hij zijn best doen een vaste waarde te worden in het team van Frank de Boer. In een vrijdag verschenen interview met Helden Online deed Zivkovic de ambitieuze uitspraak dat hij na Ajax wel in Engeland zou willen spelen en daarna door zou willen naar Real Madrid. Nu zegt hij echter dat het zo’n vaart niet zal lopen.

De pas zeventienjarige spits is wel ambitieus, maar wil niet de indruk wekken dat hij nu al bezig is me de Premier League of Primera División. Zijn eerste minuten voor Ajax moet hij immers nog maken. “Ik las dat ik Ajax als een tussenstop zou zien, maar dat klopt niet helemaal. Ik wil hier een vaste waarde worden en wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer”, zegt Zivkovic in De Telegraaf.

“Mijn focus ligt de komende tijd helemaal op Ajax”, benadrukt de jonge aanvaller. Hij moet komend seizoen de strijd aangaan met Arkadiusz Milik om speeltijd; de kans is aanwezig dat Kolbeinn Sigthórsson weggaat uit Amsterdam.

Tekst: Voetbalzone

Related posts