‘Bojan heeft vier aanbiedingen op zak en kiest voor Olympiacos’

Joel Campbell is teruggekeerd naar Arsenal en Olympiacos heeft de opvolger voor de Costa Ricaanse WK-uitblinker reeds op het oog. De Grieken hopen zich een dezer dagen te versterken met Bojan Krkic, die vorig seizoen nog op huurbasis voor Ajax speelde. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo Deportivo.

Bojan werkte dinsdag de eerste training van het nieuwe seizoen af bij Barcelona, maar komt niet in de plannen van coach Luis Enrique voor. De 23-jarige Bo heeft volgens Marca overigens ook aanbiedingen van Deportivo La Coruña, Stoke City en Málaga op zak, maar Olympiacos, dat komend seizoen uitkomt in de groepsfase van de Champions League, schijnt de beste papieren te hebben om de voorhoedespeler binnen te halen.

De Grieken willen Bojan huren en meebetalen aan zijn salaris, maar Barcelona wil de enkelvoudig Spaans international verkopen en een terugkoopclausule in het contract laten opnemen. De onderhandelingen zouden in goede harmonie verlopen en de verwachting is dat de deal binnenkort kan worden afgerond. Ook Bryan Ruiz van Fulham zou in de belangstelling staan van Olympiacos, maar de kampioen heeft dat reeds ontkend.

Tekst: Voetbalzone

Related posts