Ajax raakt talent Javairo Dilrosun(16) definitief kwijt aan Manchester City

Javairo Dilrosun is het volgende Nederlandse talent dat al op vroege leeftijd kiest voor een overgang naar het buitenland. De jongeling verruilt Ajax per direct voor het steenrijke Manchester City.

De pas zestienjarige Dilrosun geldt als één van de grotere talenten binnen de jeugdopleiding van Ajax. De Amsterdammers wilden de tiener dan ook graag een contract aanbieden, maar de linksbuiten zelf geeft de voorkeur aan een overgang naar Manchester City. Via diverse social media bevestigt de speler dat hij en zijn familie inmiddels naar Engeland zijn afgereisd.

Dilrosun tekent vermoedelijk nog deze week een contract voor drie seizoenen bij Manchester City. In het verleden haalde de Engelse landskampioen ook Karim Rekik en Rodney Kongolo al weg uit Nederland. Zij werden opgepikt bij feyenoord.


B1-speler Javairo Dilrosun


Tekst: Soccernews.nl

Zie ook eerdere bericht:
26-06-2014: B1-spelers Dilrosun en Mensah in nadrukkelijke belangstelling van respectievelijk City en United

Related posts