Ajax terug op trainingsveld met Zivkovic en Milik

Ajax heeft dinsdag voor het eerst weer getraind ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de nieuwe aanwinsten Arkadiusz Milik, Richairo Zivkovic en Nick Viergever, werkte trainer Frank de Boer de eerste sessie af. Hij had de beschikking over een groep van in totaal negentien spelers.

Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman ontbraken omdat zij nog met Oranje actief zijn op het WK. Ook jeugdinternationals Lesly de Sa, Stefano Denswil en Mike van der Hoorn en de buitenlandse internationals Lasse Schöne, Thulani Serero en Niklas Moisander stromen ook later in.

Maandag meldden de spelers zich al bij het trainingscomplex de Toekomst voor allerlei tests. Woensdagmiddag werkt de regerend landskampioen de eerste openbare training van het seizoen af.

Tekst: NuSport

Related posts