Ajax verwacht snel nieuwe hoofdsponsor: ‘Gesprekken lopen goed’

Edwin van der Sar heeft de afgelopen weken deals gesloten met internationale topbedrijven als Coca Cola en Huawei, maar heeft nog altijd geen nieuwe hoofdsponsor gevonden voor Ajax. Daar kan echter snel verandering in komen.


“We willen grote en bekende merken aantrekken bij Ajax. Of juist merken die nieuw zijn in Europa, zodat die hun bekendheid via Ajax kunnen verwerven”, vertelt Van der Sar op het clubkanaal. “De gesprekken met een mogelijke nieuwe hoofdsponsor verlopen goed. Voor 1 januari moet er vanzelfsprekend iets nieuws staan. Het pakket dat we willen moet juist worden ingevuld.”

Van der Sar merkt dat bedrijven graag met Ajax in zee willen. “Ajax leeft, dat moeten we zo houden. De jeugdopleiding floreert. Op die manier moeten we zorgen dat Ajax weer die plek terugkrijgt van de jaren zeventig en negentig. Incidenteel moeten we dat succes weer terug kunnen halen.”

Tekst: Soccernews

Related posts