Ajax troeft Liverpool af: ‘Heel erg blij met verlengen van contract’

Willem Weijs gaat niet bij Liverpool aan de slag. De veelbelovende jeugdtrainer heeft zijn contract met Ajax verlengd, zo maakt hij dinsdag via Twitter bekend. De 27-jarige Weijs stapte vorig jaar na een dienstverband van zes seizoenen van PSV over naar Ajax.

Weijs maakte afgelopen seizoen indruk binnen Ajax en Liverpool toonde concrete belangstelling. Hij koos echter voor de avances van Ajax om een nieuw contract te ondertekenen. “Heel erg blij met het verlengen van mijn contract. Dit maakt me trots”, laat hij dinsdagochtend weten.

Het gaat om een contract voor een jaar, met een optie voor twee extra seizoenen. “Uiteraard was ik gevleid door de interesse, maar werken bij Ajax is bevredigender”, citeert de Limburger. “Bij Ajax breekt namelijk wel talent door en in Engeland niet veel. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het sowieso het beste dat ik bij Ajax blijf.”

Tekst: Voetbalzone.nl

Related posts