Poulsen lijkt voetballoopbaan te beëindigen

Het ziet ernaar uit dat Christian Poulsen zijn laatste wedstrijd als voetballer heeft gespeeld. De voormalig speler van Ajax ontving weliswaar nog aanbiedingen om elders aan de slag te gaan als voetballer, op geen van die aanbiedingen ging de Deen in.

Richard Bonnesensgade, de zaakwaarnemer van Poulsen, heeft aangegeven dat zijn cliënt niet tekent bij de eerste de beste club. “Poulsen heeft al veel meegemaakt. Mocht hij nog een avontuur aangaan met zijn vrouw en drie kinderen, dan moet het wel een beetje speciaal zijn”, zo sprak Bonnesensgade uit in gesprek met BT.

“Ik denk niet dat hij terugkeert naar Denemarken en het zou zelfs kunnen dat hij zijn laatste wedstrijd als prof heeft gespeeld. Maar in deze wereld moet je nooit ‘nooit’ zeggen”, zo besloot de belangenbehartiger zijn relaas.

Tekst: Soccernews

Related posts