Ajax en Verwelius verlengen contract

Ajax en Bouwmaatschappij Verwelius BV hebben onlangs de sponsorovereenkomst verlengd. Verwelius is sinds 2011 Official Sponsor van Ajax. Daarvoor was het in de periode van 1999 tot 2006 ook al als sponsor aan Ajax verbonden.

Het bedrijf dat sinds 1955 bestaat en jarenlang was gevestigd in Amsterdam, is niet alleen bekend als bouwmaatschappij maar ook als projectontwikkelaar, beheermaatschappij en financier. Bert Verwelius, algemeen directeur van het gelijknamige bouwbedrijf Verwelius is blij dat de sponsorovereenkomst is verlengd. ,,Ik ben een echte Ajacied. Het sponsorschap bij Ajax geeft een extra cachet aan de naam van ons bedrijf.”

Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax: ,,Verwelius is al vele jaren aan Ajax verbonden en daar zijn wij trots op. De wijze waarop Verwelius invulling geeft aan het Official Sponsorship is ook bijzonder. Zij ontvangen bij vele wedstrijden van Ajax in de ArenA ernstig zieke kinderen en geven hen op die manier de dag van hun leven.”

Tekst: Ajax.nl

Related posts