Van der Vaart blijft bij HSV en wil revanche voor mislukt seizoen

Als het aan Rafael van der Vaart ligt, blijft hij komend seizoen bij Hamburger SV spelen. De aanvoerder wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een vertrek bij de Duitse club, maar laat in gesprek met BILD weten te zinnen op wraak. Van der Vaart en HSV maakten een belabberd seizoen mee in de Bundesliga en dienden zich via een play-off veilig te spelen.


“‘Ik wil de fans weer de goede Rafael laten zien en niet de slechte van de laatste maanden”, aldus de middenvelder, die vanwege een kuitblessure het WK moet missen. De blik bij Van der Vaart is dan ook gericht op volgend seizoen. “Ik heb er superveel zin in, we hebben iets recht te zetten.”

Hoewel Van der Vaart zelf hoopt te blijven in Hamburg, is een vertrek van de middenvelder nog niet uitgesloten. Van der Vaart geldt met een jaarsalaris van zo’n 3,5 miljoen euro als best betaalde speler bij HSV en de club zou het komende seizoen willen saneren. Hij heeft bij de Duitsers nog een contract tot de zomer van 2015.

Tekst: Soccernews

Related posts