Oranje wint met Blind en Cillessen met 1-0 van Ghana

Het Nederlands Elftal heeft in rotterdam de oefeninterland tegen Ghana met 1-0 gewonnen. Jasper Cillessen en Daley Blind (linksback) speelden de hele wedstrijd. Joël Veltman, de derde Ajacied in de selectie, kwam niet in actie.

Oranje kwam via een goal van Robin van Persie al in de vijfde minuut op 1-0. Daley Blind bood Arjen Robben niet veel later met een mooie pass de perfecte gelegenheid om de score te verdubbelen, maar de aanvaller van Bayern München schoot van dichtbij naast. Jasper Cillessen hield keurig ‘de nul’. De Ajax-doelman had het redelijk rustig, want Ghana had niet heel veel in te brengen tegen Nederland.

Het Nederlands elftal oefent woensdag nog in de Amsterdam ArenA tegen Wales, een dag later vertrekt de selectie naar Brazilië.

Tekst: Ajax.nl

Related posts