‘De Boer zelf schuldig aan afketsen overgang naar Tottenham Hotspur’

Frank de Boer heeft het aan zichzelf te danken dat hij niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur geworden is. De succescoach van Ajax stond namelijk met stip op één bij de Londenaren, meldt The Daily Mail.

Tottenham Hotspur stelde dinsdagmiddag Mauricio Pochettino aan als nieuwe manager. De Argentijnse coach wordt voor enkele miljoenen euro’s weggekocht bij Southampton en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen. Pochettino was echter absoluut niet de eerste keuze van de Engelse topclub.

De Boer was aanvankelijk de enige en dus belangrijkste kandidaat om de ontslagen Tim Sherwood op te volgen. De Nederlander gooide echter zijn eigen ruiten in door in de media te bevestigen dat hij contact gehad had met de clubleiding van Tottenham Hotspur. Voorzitter Daniel Levy reageerde woedend op de uitlatingen van De Boer en schrapte diens naam direct van het kandidatenlijstje af.

Tekst: Soccernews

Related posts