Viergever: ‘Dat Moisander maar gauw een mooie club mag vinden’

Niklas Moisander heeft een rol gespeeld in de overgang van Nick Viergever naar Ajax. De Finse verdediger heeft zijn voormalig ploeggenoot bij AZ altijd gesteund. Afgelopen week ondertekende Viergever een contract tot medio 2018 bij Ajax.

“Hij heeft me altijd geholpen en gesteund en heette me nu welkom bij Ajax”, zo vertelde Viergever, die een sms kreeg van Moisander, in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik moet iedereen nog terugsms’en. Ook Niklas. Dat hij maar gauw een mooie club mag vinden bijvoorbeeld”, ging hij grappend verder.

Of de mandekker is gehaald als opvolger voor Moisander is nog de vraag. “We gaan de komende tijd zien op welke positie ik het beste kan spelen”, aldus Viergever, die bij AZ de laatste tijd speelde als linksback.

Tekst: Soccernews


Related posts